Κατηγοριες Εκτυπωσεων

Προϊόντα HORECA

Η εταιρία μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη γκάμα αναλώσιμων προϊόντων HORECA  Χάρτινα ποτήρια, χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια, τραπεζομάντιλα, κουτιά πίτσας, κουτιά ζαχαροπλαστείου, χάρτινα ποτήρια, κουβέρ, θήκες μεταφοράς καφέ, καλαμάκια και άλλα πολλά προϊόντα τα οποία μπορούν να σας δοθούν σε μικρές ποσότητες ατύπωτα, ή σε μεγαλύτερες τυπωμένα με το λογότυπο σας. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και εκτυπώσεις καρτών με…

Εκτυπωσεις Αυτοκολλητων

Εκτυπώσεις Αυτοκόλλητων - Εκτυπώσεις Ετικεττών Η amprint μπορεί να σας αναλάβει την εκτύπωση σε αυτοκόλλητο με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων μεγέθους και ποιότητας. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για γραφίστες και διαφημιστικές και για μεγάλες ποσότητες.

Εκτυπωσεις Βιβλιων, Περιοδικων

Εκτυπώσεις Βιβλίων - Εκτυπώσεις Εφημερίδων - Εκτυπώσεις Περιοδικών Η amprint αναλαμβάνει την εκτύπωση και βιβλιοδεσία περιοδικών και βιβλίων αλλά και εφημερίδων. Με το σύγχρονο εξοπλισμό μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε εργασία όσο μεγάλη και αν είναι. Μπορούμε να σας δώσουμε οικονομικές λύσεις σε μεγάλα τιράζ. Επίσης υπάρχει δυνατότητα της βιβλιοδεσίας είτε για «καρφίτσα» είτε για «ραφτό - κολλητό» από εμάς, πετυχαίνοντας έτσι…

Εκτυπωσεις Τετραδιων

Η amprint τώρα μπορεί να σας δώσει ένα ακόμα διαφημιστικό προϊόν τα διαφημιστικά τετράδια. Ιδανική λύση για φροντιστήρια, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, συλλόγους, κ.α. Με τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουμε μπορούμε να σας δώσουμε αποτελεσματική και οικονομική λύση στην προβολή της εταιρείας σας. Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης κάθε μορφής τετραδίου και σε όποια διάσταση επιθυμείτε. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για γραφίστες και διαφημιστικές και για μεγάλες ποσότητες.

Εκτυπωσεις Καταλογων

Η amprint αναλαμβάνει την εκτύπωση και κατασκευή καταλόγων διαφόρων ειδών. Από απλούς για καφετέριες και εστιατόρια μέχρι ιδιαίτερους για πιο περίπλοκες χρήσεις. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε θέση να σας δώσουμε λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα στις ποσότητες που χρειάζεστε. Έτσι δεν χρειάζεται να σκορπάτε χρήματα. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους κατασκευή με άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές…

Εκτυπωσεις Αφισας

Η amprint μπορεί να εκτυπώσει αφίσες σε όποια διάσταση και σε όποιο χαρτί - χαρτόνι επιθυμείτε. Μπορούμε να τυπώσουμε οποιαδήποτε ποσότητα οικονομικά και γρήγορα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε την αφίσα σας με άριστη ποιότητα και πάρα πολύ οικονομικά. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για γραφίστες και διαφημιστικές και για μεγάλες ποσότητες.

Εκτυπωσεις Μπλοκ

Εκτύπωση Μπλοκ Σημειώσεων - Συνταγολόγια - Κουπόνια - Εισιτήρια - Διπλότυπα - Τριπλότυπα - Αυτογραφικά - Ψαροκολλητά - Με Περφορέ - Με αρίθμηση Η amprint μπορεί να σας προσφέρει εκτυπώσεις σε κάθε είδους μηχανογραφικό ή λογιστικό έντυπο. Έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε πάσης φύσεως έντυπο ανεξαρτήτως ποσότητας. Έτσι μπορούμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να παραγγείλετε ακριβώς την ποσότητα που θέλετε.…

Εκτυπωσεις σουπλα

Η amprint μπορεί να εκτυπώσει σουπλά διαστάσεων 29x42 σε χαρτί γραφής στα 90γρ. Eκτύπωση μίας όψης και offset. Για Εστιατόρια – Ξενοδοχεία - Cafe – Bar και όχι μόνο. Γρήγορη παράδοση, υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και σε χαμηλές τιμές. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για γραφίστες και διαφημιστικές και για μεγάλες ποσότητες.

Εκτυπωσεις Εντυπων

2πτυχα /3πτυχα - Flyer - Μονόφυλλα - Διαφημιστικά Φυλλάδια - Εκτυπώσεις Offset - Μπροσούρες Η amprint έχει δυνατότητα να εκτυπώσει κάθε είδους διαφημιστικό έντυπο. Εκτυπώσεις Εντύπων, 2πτυχα /3πτυχα, Flyer, Μονόφυλλα, Διαφημιστικά Φυλλάδια, Μπροσούρες, είτε με offset εκτύπωση είτε με ψηφιακή εκτύπωση. Με σύγχρονα μηχανήματα καταφέρνουμε να είμαστε πάντα συνεπείς ως προς τον χρόνο παραγωγής αλλά και την ποιότητα εκτύπωσης. Ξέροντας ότι οι απαιτήσεις στην εποχή…

Υλικα Ψηφιακων Εκτυπωσεων

Εκτύπωση σε Απλό χαρτί

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πολύ χαμηλό κόστος. Ιδανική λύση για κάθε είδους προβολή της επιχείρησής σας. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Εκτύπωση σε Φωτογραφικό χαρτί

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πολύ χαμηλό κόστος σε χαρτί 240 gr SEMI GLOSS. Ιδανική λύση για κάθε είδους προβολή με μεγάλες απαιτήσεις στην απόδοση και την ποιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Εκτύπωση σε Μουσαμά

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε τρεις διαφορετικές ποιότητες μουσαμά. Τυπώνουμε σε ευρωπαϊκής προέλευσης μουσαμάδες μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Ιδανική λύση για κάθε είδους προβολή με μεγάλες απαιτήσεις στην απόδοση και την ποιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάθε μορφής επεξεργασία (μανίκια, θερμοκόληση, ράψιμο, μπουντούζια, τελάρωμα, κλπ). Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογής τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Καμβά

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε διάφορες ποιότητες Καμβά. Τυπώνουμε σε ευρωπαϊκής προέλευσης Καμβά, μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Ιδανική λύση για κάθε είδους διακόσμηση εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, επαγγελματικού ή μη, με μεγάλες απαιτήσεις στην απόδοση και την ποιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάθε μορφής επεξεργασία (ράψιμο, τελάρωμα, κλπ). Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογής τους όπου χρειάζεται. Μπορείτε να μας στείλετε όποια φωτογραφία θέλετε ή επιλέξτε φωτογραφίες από το www.istockphoto.com και από το www.dreamstime.com και εμείς θα την εκτυπώσουμε σε καμβά στην διάσταση που θέλετε και έτσι θα αποκτήσετε με πάρα πολύ μικρό κόστος την ιδανική λύση για την διακόσμηση του χώρου σας.

Εκτύπωση σε Backlit

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε Backlit. Τυπώνουμε για κάθε είδους εφαρμογή. Ιδανική λύση για εφαρμογές σε φωτεινές κατασκευές. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Σημαιόπανο

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε Σημαιόπανο και Ύφασμα. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές με ψηφιακή εκτύπωση, όπως εκτύπωση σημαία, λάβαρα, banners, κουρτίνες, διαφημιστικές τέντες, ύφασμα επιπλώσεων, διαφημιστικά και διακοσμητικά μαξιλάρια, εσωτερική διακόσμηση κτλ. Τα χρώματα εισχωρούν στην ίνα του υφάσματος με αποτέλεσμα τη μεγάλη αντοχή και μακροζωία των χρωμάτων. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Δίχτυ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε Δίχτυ. Τυπώνουμε σε ευρωπαϊκής προέλευσης υλικά, μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Ιδανική λύση για κάθε είδους προβολή με μεγάλες απαιτήσεις στην απόδοση και την ποιότητα κυρίως για εξωτερικό χώρο. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάθε μορφής επεξεργασία (μανίκια, θερμοκόληση, ράψιμο, μπουντούζια, τελάρωμα, κλπ). Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται

Εκτύπωση σε Ταπετσαρία

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε διάφορες ποιότητες ταπετσαρίας. Τυπώνουμε σε ευρωπαϊκής προέλευσης υλικά, μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Ιδανική λύση για κάθε είδους διακόσμηση εσωτερικού χώρου, επαγγελματικού ή μη, με μεγάλες απαιτήσεις στην απόδοση και την ποιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης σε τρία διαφορετικά είδη – αυτοκόλλητη, χάρτινη, βαμβακερή. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται. Ιδανική λύση για διακόσμηση εσωτερικού χώρου με χαμηλό κοστολόγιο.

Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητο Λευκό

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε λευκά αυτοκόλλητα μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για κάθε είδους εφαρμογή σε επιγραφές, μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη εφαρμογή. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητο Φωτεινό

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε φωτεινά αυτοκόλλητα μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για κάθε είδους εφαρμογή σε φωτεινές επιγραφές, μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη εφαρμογή. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητο Διαφανές

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε διαφανή αυτοκόλλητα μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για κάθε είδους εφαρμογή σε επιγραφές, μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες, ειδικές κατασκευές κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη εφαρμογή. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητο One Way Vision

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε αυτοκόλλητα One Way Vision μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για ειδικές εφαρμογές και κατασκευές σε μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες, ειδικές κατασκευές κλπ. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε  Ανακλαστικό Αυτοκόλλητο

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε αυτοκόλλητα Ανακλαστικά μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για ειδικές εφαρμογές και κατασκευές σε μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες, ειδικές κατασκευές κλπ. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Αμμοβολή

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος σε αυτοκόλλητη Αμμοβολή μεγάλης αντοχής, ευρωπαϊκής προέλευσης. Ιδανική λύση για κάθε είδους εφαρμογή σε επιγραφές, μεγάλες επιφάνειες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, βιτρίνες, ειδικές κατασκευές κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μορφοκοπή ή περιμετρική κοπή. Αναλαμβάνουμε επίσης την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Εκτύπωση σε Γιγαντοαφίσα

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα 1440 dpi με πάρα πολύ χαμηλό κόστος για Γιγαντοαφίσες. Έχοντας μεγάλη τεχνογνωσία μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε είδους απαιτητική κατασκευή. Τυπώνουμε σε ευρωπαϊκής προέλευσης υλικά, μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Αναλαμβάνουμε εκτός από την εκτύπωση και την κατασκευή, την μελέτη του έργου, καθώς και την εφαρμογή τους όπου χρειάζεται.

Ειδικες Κατασκευες

Folder – Καρτολινες κτλ

Folder - Καρτολίνες - Κλασέρ - Κουτιά - Διαφημιστικούς Δείκτες - Σελιδοδείκτες - Τιμοκαταλόγους - Ειδικές Εκτυπώσεις Η amprint έχοντας σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να επεξεργαστεί και να κατασκευάσει folder, καρτολίνες, κλασέρ, κουτιά, διαφημιστικούς δείκτες και χιλιάδες άλλες κατασκευές από χαρτί όσο περίπλοκες και αν είναι. Έχουμε την δυνατότητα σχεδιασμού και στη συνέχεια της κατασκευής καλουπιού και την τελική επεξεργασία κάθε εργασίας με αποτέλεσμα την παραγωγή…

Ειδη Συσκευασιας

Προϊόντα HORECA

Η εταιρία μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη γκάμα αναλώσιμων προϊόντων HORECA  Χάρτινα ποτήρια, χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια, τραπεζομάντιλα, κουτιά πίτσας, κουτιά ζαχαροπλαστείου, χάρτινα ποτήρια, κουβέρ, θήκες μεταφοράς καφέ, καλαμάκια και άλλα πολλά προϊόντα τα οποία μπορούν να σας δοθούν σε μικρές ποσότητες ατύπωτα, ή σε μεγαλύτερες τυπωμένα με το λογότυπο σας. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και εκτυπώσεις καρτών με…

Κατασκευη Κουτιων – Χαρτινα Κουτια

Η amprint με τον άρτιο εξοπλισμό της και την πολύχρονη πείρα, έχει καταφέρει να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στη συσκευασία αλλά και στην κατασκευή και εκτύπωση προϊόντων για κάθε ανάγκη. Κατασκευή Κουτιών – Χάρτινα Κουτιά –  Εκτύπωση Xάρτινης Συσκευασίας είναι μερικές από τις εργασίες που μπορούμε να αναλάβουμε πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα. Τώρα…

Χαρτια Περιτυλιγματος – Κουτια Συσκευασιας

Η amprint τυπώνοντας και κατασκευάζοντας τα χαρτιά περιτυλίγματος και τα κουτιά συσκευασίας μπορεί για οποιαδήποτε ποσότητα να σας δώσει την πλέον οικονομική τιμή. Έχοντας υψηλά ποιοτικά στάνταρ καταφέρνουμε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλων των ειδών τα κουτιά και να τυπώσουμε κάθε είδους χαρτί περιτυλίγματος. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για γραφίστες και διαφημιστικές και για μεγάλες ποσότητες.